Til 4 personer
2 poser friske rosenkål (1000 gram)
1/2 ltr piskefløde
2 pk bacon
Smør til stegning
salt & peber
Revet muskatnød
Revet skal af en økocitron
saft af citron efter behov/lyst
Skær bunden af rosenkålene og fjern de yderste blade. Skær rosenkålene i tynde skiver.
Klip/skær baconen i små stykker og steg den til de får lidt farve.
Sauter rosenkålen i smør (på en anden pande eller i en gryde) og når de er blevet en smule møre tilsættes fløden og lad den småsimre til føden er kogt godt ind.
Tilsæt derefter citron skal og saft, salt og peber samt revet muskatnød og baconstykkerne.
Til de af jer der altid har ment rosenkål er noget værre noget, så vil jeg virkelig udfordre jer til at afprøve dette tilbehør. Det smager virkeligt godt. Jeg har selv nærdødsoplevelser med stuvet rosenkål da jeg var barn. Dette smager på ingen måde i nærheden af det.
Rigtig god fornøjelse!
super lækkert og cremet, skal passe på jeg ikke hapser hele portionen i mig, inden kødet er færdigt.
Det er jeg glad for du syntes. Jeg syntes selv det er ret lækkert😋