3 lagkagebunde her er min opskrift på “LCHF bunde“
1 pose frosne hindbær
1 pose frosne blåbær
1 bakke friske jordbær
1 bakke friske blåbær
7,5 dl piskefløde
1 tsk vanillepulver
Revet mørk chokolade
Tag de frosne bær ud af fryseren 1 time før du laver lagkagen.
Pisk fløden og tilsæt vanille og 2/3 dele af de frosne bær.
Læg bærcremen imellem lagkagebundene og smør resten ud over kagen, som klister til de friske bær.
Skær jordbærrene i skiver og pynt kagen hele vejen rundt i kanten, og kanten på toppen også.
Drys resten af de frosne bær på toppen af kagen, pynt med friske blåbær og riv chokoladen over.
Kagen skal serveres straks, så den er semifrossen indeni, og giver et herligt friskt indslag på en varm sommerdag.
Velbekomme!