Salat med parmesan

Til 8 personer

 

1 Radicchio salathoved

1 pk rucola

½ bundt grønne asparges

½ bundt hvide asparges

1 glas semibagte cherrytomater  eller hjemmelavede

En god dusk frisk basilikum

En god dusk frisk timian

Revet skal af en øko citron

 

Knæk bunden af de grønne asparges og skræl de hvide asparges. Lynsteg dem begge på panden, så de får lidt farve. Lad dem køle af.

Skyl og finsnit radicchio salaten.

 

Skyl rucolaen.

 

Hak eller riv forsigtigt basilikum og frisk timian.

 

Afdryp tomaterne.

 

Bland alle ingredienserne i en stor skål, anret på fad og riv citronskal henover.

 

salat med semidried

 

Velbekomme

5 comments on “Salat med asparges, tomater og parmesan”

  1. Hej Joy.
    Du laver fantastisk mad, og jeg bliver meget inspireret af din mad.
    I fredags havde jeg veninder på besøg og besluttede at lave stort set hele den menu, som du har her på siden.
    Alt blev som forventet, men med culotten gik det galt.
    Ovnen på 70 grader, 7½ time, men efter 3 timer var stegen oppe på 50 grader på mit stegetermometer.
    Jeg måtte slukke og tænde senere på højere temperatur, da det var midt på eftermiddagen.
    Den blev egentlig god nok, men det var ikke den langtidsstegte culotte, som jeg havde glædet mig til. Er din tidsangivelse korrekt? Er der andre, der har erfaring med langtidsstegt culotte?
    NB: Din kolde bearnaisesovs er super.
    Tak for god inspiration
    Aase

    • Hej Aase
      Tidsangivelsen og graderne er korrekt. Den bliver jo under ingen omstændigheder varmere end 70 grader, og så bliver den så lækker. Jeg vil opfordre dig til at prøve igen og så stole på det bliver godt. Vi har lavet det mange gange. Husk det er almindelig ovn og ikke varmluft.
      Tak for ros, det er altid dejligt.
      Hilsner Joy

      .

      • I din opskrift vedr. culotten, så skriver du 70 grader i varmluft, men herover skriver du almindelig ovn. Hvad er det for en ovn, som skal anvendes, da jeg gerne vil prøve din opskrift
        Hilsen
        Kjeld

          • Hej Kjeld

            Vi blev enige om herhjemme at 70 grader varmluft eller 80 grader almindelig ovn. Da vi lavede dem sidst kunne de godt have tålt 10 grader mere. Husk at grille den godt, så den får god stegesmag.

            Joy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *