Til 2 tærter eller en stor
90 gram mandler
90 gram græskarkerner
45 gram sesamfrø
45 gram solsikkefrø
50 gram smør
2 æg
Blend ovenstående til en ensartet masse og tryk den ud i en form (den kan godt sidde lidt fast, så jeg foreslår bagepapir.
Sæt den i ovnen på 200 grader varmluft i ca 20 minutter (mindre hvis der laves 2 tærter), til den er blevet en smule brun.
Fyld:
2 store porre i tynde skiver
200 gram bacon stegt på panden i små stykker
150-200 gram revet cheddar
Æggemasse:
8 æg
1 stor spsk Philadelphia
2 fed revet hvidløg
1 dl fløde
Salt
Paprika
Hvidløgspeber
Chili
Blend det hele sammen med en stavblender.
Når tærtebunden er kølet lidt ned lægger du bacon i bunden af tærten, kommer et lag porre og et drys cheddar over. Derefter resten af porrene, æggemassen og resten af osten.
Sæt tærten i ovnen i ca 1 time (eller mere) til den er blevet fast. Læg eventuelt folie over til sidst, hvis den er blevet meget mørk.
Velbekomme!