960287_10152516636646021_3086289646031288867_n

Til 2 tærter eller en stor

 

90 gram mandler

90 gram græskarkerner

45 gram sesamfrø

45 gram solsikkefrø

50 gram smør

2 æg

 

Blend ovenstående til en ensartet masse og tryk den ud i en form (den kan godt sidde lidt fast, så jeg foreslår bagepapir.

 

Sæt den i ovnen på 200 grader varmluft i ca 20 minutter (mindre hvis der laves 2 tærter), til den er blevet en smule brun.

10410642_10152516636746021_2888198979065336192_n

 

Fyld:

2 store porre i tynde skiver

200 gram bacon stegt på panden i små stykker

150-200 gram revet cheddar

 

Æggemasse:

8 æg

1 stor spsk Philadelphia

2 fed revet hvidløg

1 dl fløde

Salt

Paprika

Hvidløgspeber

Chili

Blend det hele sammen med en stavblender.

 

Når tærtebunden er kølet lidt ned lægger du bacon i bunden af tærten, kommer et lag porre og et drys cheddar over. Derefter resten af porrene, æggemassen og resten af osten.

10945753_10152516636671021_7841833652629904572_n

 

Sæt tærten i ovnen i ca 1 time (eller mere) til den er blevet fast. Læg eventuelt folie over til sidst, hvis den er blevet meget mørk.

10891816_10152516637801021_213393252448048922_n

 

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *