12524188_10153157582466021_8878094001872826413_n

2 pk oksekød (800 gram)

2 fed hvidløg

2-3 æggeblommer

2 hakkede løg

1-2 tsk dijonsennep

1-2 spsk pofiber (kan undværes)

Chili/salt/peber

Oregano

Rør alle ingredienserne til farsen sammen og bred den ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Farsen skal være fast og ikke nær så blød som frikadellefars eksempelvis.

12472398_10153157582016021_3600422829014719592_n

Bag den på 220 grader i ca. 20 minutter. Farsen kan godt afgive noget snadder, som jeg hældte fra/skrabede af og flyttede derefter min fars over på en ny plade med rent bagepapir. Fortsæt derefter bagningen til farsen er gennemstegt. (min “form” er 26 bred og 36 lang) Så hvis den du bruger er større eller mindre må du justere bagetiden og holde øje med du ikke brænder farsen af:o)

1009905_10153157582116021_8637107714542462474_n

Tomatsauce:

1 ds flåede tomater

1 ds koncentreret tomatpure

2 fed hvidløg

Oregano

Salt/Peber/chili

Riv eller hak hvidløg og blend ingredienserne sammen til tomatsaucen.

12522930_10153157582246021_6824758517700099751_n

Topping:

Når din fars er blevet brun og gennemstegt tager du den ud og smører tomatsaucen over (jeg brugte ikke det hele)

200 gram revet ost af en art.

Og her sætter din fantasi ind. Pizzaen kan toppes med køleskabsrester, pølser, og grønt.

Jeg brugte 2 peberfrugter, 1/2 porre i tynde skiver og godt med oregano og satte den i ovnen igen til osten var smeltet i ca. 20 minutter.

12509513_10153157582361021_8764361168876682727_n

Vi spiste ruccola blandet med en chilifrugt skåret i tynde skiver. Hot hot!

12507475_10153157582576021_516406203460284580_n

Rigtig god fornøjelse og velbekomme:o)

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.