2 pk oksekød (800 gram)
2 fed hvidløg
2-3 æggeblommer
2 hakkede løg
1-2 tsk dijonsennep
1-2 spsk pofiber (kan undværes)
Chili/salt/peber
Oregano
Rør alle ingredienserne til farsen sammen og bred den ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Farsen skal være fast og ikke nær så blød som frikadellefars eksempelvis.
Bag den på 220 grader i ca. 20 minutter. Farsen kan godt afgive noget snadder, som jeg hældte fra/skrabede af og flyttede derefter min fars over på en ny plade med rent bagepapir. Fortsæt derefter bagningen til farsen er gennemstegt. (min “form” er 26 bred og 36 lang) Så hvis den du bruger er større eller mindre må du justere bagetiden og holde øje med du ikke brænder farsen af:o)
Tomatsauce:
1 ds flåede tomater
1 ds koncentreret tomatpure
2 fed hvidløg
Oregano
Salt/Peber/chili
Riv eller hak hvidløg og blend ingredienserne sammen til tomatsaucen.
Topping:
Når din fars er blevet brun og gennemstegt tager du den ud og smører tomatsaucen over (jeg brugte ikke det hele)
200 gram revet ost af en art.
Og her sætter din fantasi ind. Pizzaen kan toppes med køleskabsrester, pølser, og grønt.
Jeg brugte 2 peberfrugter, 1/2 porre i tynde skiver og godt med oregano og satte den i ovnen igen til osten var smeltet i ca. 20 minutter.
Vi spiste ruccola blandet med en chilifrugt skåret i tynde skiver. Hot hot!
Rigtig god fornøjelse og velbekomme:o)