11080904_10152630897881021_7436233355503278324_n

150 gram mandler

1,5 spsk sukrin Gold

1 tsk mandelessens

Blend mandler og Sukrin i din køkkenmaskine. Tilsæt mandelessens og alkohol eller æggehvide efter behag til massen samler sig.

Rul og dyp i mørk chokolade og pynt.

Det er her din fantasi skal sætte ind. Der er et hav af muligheder for tilsætning.

Frysetørret bær

Lakrids

Kaffe

 

Velbekomme!

 

11080904_10152630897881021_7436233355503278324_n 11096487_10152630897696021_1564001379612240338_n11051965_10152630897556021_7368994718398299044_n

2 comments on “Marcipan”

  1. Hej Joy 🙂

    Vil lige høre hvor mange æggehvider du ca bruger og om du bare blander dem med når du blender det hele sammen? 🙂 Og tager du skallen af mandlerne?

    • Hej Ann
      Det er ikke mere end 1 æggehvide. Jeg ville starte med en halv. Jeg kommer den først i, når mandlerne er blendet godt til mel samtidig med mandelessens.

      Jeg bruger altid mamdlerne med skal. Jeg syntes det tilføjer ekstra god smag.

      God fornøjelse. Jeg håber du syntes om opskriften.

      Joy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *