1000 gram hakket oksekød
2 mellem løg
2-3 fed hvidløg
1 pk bacon i skiver (brugte princip bacon)
2 spsk paprika
1 tsk chili
1 tsk bouillon
2 tsk timian
Friske krydderurter jeg brugte frisk timian og basilikum
1 dåse flåede tomater
1 dåse koncentreret tomat pure (140 gram)
Rigelig salt og peber
200 gram groftrevet emmenthaler
150-200 gram groftrevet ost af en art
50 gram fintrevet parmesan
3 poser mozzerella i vand
Svits løg, hvidløg og bacon godt. Tilsæt oksekød og steg det helt igennem. Tilsæt alle krydderierne og rør godt.
Kom den flåede tomat i og den koncentrerede tomat. Tilsæt eventuelt en smule vand, men saucen skal være “tør”.
Riv, emmenthaler, valgfri ost og parmesan i seperate skåle og skær mozzerallaen i skiver.
Læg halvdelen af kødsaucen i et fad og dæk den med skiver af mozzerella.
Læg resten af kødsaucen over mozerellaen og til sidst blander du emmenthaleren og den valgfrie ost os lægger på toppen.
Drys til sidst med den revede parmesan på.
Sæt i ovnen på 225 grader i 20-25 minutter eller indtil den er fin og brun på toppen og mozzerellaen er smeltet.
Servér eventuelt en rucolasalat vendt i god olie, salt og 50 gram fintrevet parmesan.
Velbekomme!