10615608_10152231651841021_1737090185083351546_n

1000 gram hakket oksekød

2 mellem løg

2-3 fed hvidløg

1 pk bacon i skiver (brugte princip bacon)

2 spsk paprika

1 tsk chili

1 tsk bouillon

2 tsk timian

Friske krydderurter jeg brugte frisk timian og basilikum

1 dåse flåede tomater

1 dåse koncentreret tomat pure (140 gram)

Rigelig salt og peber

200 gram groftrevet emmenthaler

150-200 gram groftrevet ost af en art

50 gram fintrevet parmesan

3 poser mozzerella i vand

 

 

Svits løg, hvidløg og bacon godt. Tilsæt oksekød og steg det helt igennem. Tilsæt alle krydderierne og rør godt.

 

Kom den flåede tomat i og den koncentrerede tomat. Tilsæt eventuelt en smule vand, men saucen skal være “tør”.

 

Riv, emmenthaler, valgfri ost og parmesan i seperate skåle og skær mozzerallaen i skiver.

 

Læg halvdelen af kødsaucen i et fad og dæk den med skiver af mozzerella.

 

10659253_10152231652436021_2213013656662767006_n        1527140_10152231652246021_2393773434277928552_n

 

Læg resten af kødsaucen over mozerellaen og til sidst blander du emmenthaleren og den valgfrie ost os lægger på toppen.

Drys til sidst med den revede parmesan på.

 

10660338_10152231652121021_6404783575490996628_n

 

Sæt i ovnen på 225 grader i 20-25 minutter eller indtil den er fin og brun på toppen og mozzerellaen er smeltet.

 

10426221_10152231652016021_547971084867653617_n

 

Servér eventuelt en rucolasalat vendt i god olie, salt og 50 gram fintrevet parmesan.

 

Velbekomme!

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *