Lagkagebund 36 æggehvider

3 spsk Sukrin gold

12 spsk mandelmel (købt alm, eller hjemmelavet)

1,5 tsk mandelessens (kan udelades)

3 æggeblommer

1,5 dl piskefløde

1,5 spsk kokosfibre

1 tsk vanillepulver

Tag 3 stykker bagepapir og tegn en cirkel der er 20 cm i diameter på hver og pensl cirklen med smeltet smør. Tænd ovnen på 175 grader.

Pisk æggehviderne stive.

Bland alle de andre ingredienser og fold massen i æggehviderne.

Fordel dejen på de 3 stykker papir lige i midten.

Smør nu dejen forsigtig ud i den cirkel du har tegnet.

Lagkagebund

 

Bag enkeltvis i ca 10 minutter.

Når den første kommer ud drysser du den med sukrin gold, lader den hvile i 2 minutter og vender den om og trækker forsigtigt papiret af. Læg den derefter på rist.

Samme fremgangsmåde med de sidste to bunde.

 

Lagkage 3

Lagkage 4

Fødselsdags lagkage

Større lagkager kan også sagtens lade sig gøre. billederne her forneden er lagkager til 20 personer. 3 x ovenstående opskrift og bundene er firkantet.

12932874_10153351138966021_4346525757285895589_n 13310437_10153453172801021_2923811984446352533_n 12871496_10153453172886021_7257551169132909375_n

God fornøjelse!

 

 

15 comments on “Lagkagebunde”

  1. De bedste lagkagebunde jeg nogensinde har lavet på lchf. Jeg fyldte skum fra gateau Marcel kage og jordbær skum i. Jeg holde fødselsdag igår og var i den 7 himmel. Har spist lchf i 1 år og 7 måneder og tabt 55 kg så vil bare sige tankforretning dine altid inspirerende opskrifter. Kh laila

    • Hej laila

      tusind tak for den fine besked. Jeg syntes også selv lagkagebundene er ret vellykkede. Tillykke med dit store “tab” det er flot gået:o)

  2. Jeg er nysgerrig efter konsistensen. Jeg har lavet bunde en gang før (janes) og tænkte aldrig mere lchf lagkage…for bundende skrider ligesom fordi de ikke suger fyldet ind så den holder sammen…hvis du forstår? Og så smagte det…ægget. øvbøv. Kan du sige noget om dine bunde i forhold til det jeg beskriver? De ser lækre ud 😀

    • Hej Anne Mette
      Mine lagkagebunde kom til da jeg skulle lave en opskrift på Tira Misu. første omgang blev bare som lagkagebunde. De suger og de er ikke så tykke. Jeg syntes selv de er blevet rigtig fine. Jeg har kun fået god feedback og man kan sagtens lave lagkagen timer i forvejen.

      Jeg håber du kan bruge det.

      Venlig hilsrn Joy:o)

  3. Mandelmelet – er det fedtreduceret eller bare mandler malet i en kaffekværn? Skal de være fint malet? Og tusind tak for opskrifterne.. de hjælper mig virkelig i hverdagen.

  4. Jeg har en opskrift på en fiskelagkage som jeg godt kunne tænke mig at lave. Mon ikke jeg kan bruge denne opskrift hvis jeg undlader sukrin, mandelessens og vanille?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *