frugtlagkage dækket helt

Opskrift på bunde finder du her Lagkagebunde

2/3  ltr piskefløde

2 spsk Sukrin Gold

1 tsk vanillepulver

750 gram friske eller frosne bær

Pisk fløden stiv, og vend sukrin, vanille og lidt mosede bær samt  de hele bær. gem lidt til pynt.

Læg et lag på nederste bund og kom næste bund på. Læg endnu et lag og den sidste bund.

Brug resten af fløden til at dække hele kagen og pynt med resten af de friske bær.

Hvis du bruger frosne bær, kan du tage bærrene ud ½ time før du skal lægge kagen sammen. Vend bærrne hurtigt i fløden og læg kagen sammen. Denne kage vil være dejlig kold, og blive lidt isdessert-agtig. Rigtig dejlig på en varm sommerdag, men brug bær med nogenlunde samme størrelse.

Velbekomme!

2 Comments on Lagkage med bær

  1. Mums den ser lækker ud – godt jeg har fødselsdag i næste uge, for så har jeg en anledning til at prøve den. Tror min familie bliver glade i deres maver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.