12669516_10153198837391021_4198131907310553464_n

 40-45 stk.

3 store æggehvider (bruger M/L æg)

125 gram Sukrin gold

Pisk æggehviderne og når de begynder at lave toppe, tilsætter du en skefuld sukrin gold af gangen imens der piskes godt.

12687888_10153198755421021_3311386811924251849_n

Sprøjt dem ud på bagepapir med sprøjtepose. “Tør” dem ved 110 grader i 60 – 75 minutter eller til de er helt tørre.

12662671_10153198755516021_3427574642872748582_n

Servér eventuelt til friske jordbær og flødeskum, samt revet chokolade, eller som tilbehør til is.

små kys 2

Marengs Pavlova med jordbær

Velbekomme!

 

 

 

8 comments on “Kys”

  1. Hej Joy
    Bliver de klistrede indeni eller lige så tørre og hårde som de klassiske kys i butikkerne?
    Mvh. Eva

    • Hej Berit

      Jeg har ikke prøvet med almindelig sukrin. Den almindelige sukrin har lidt svære ved at smelte end gold. Men du må jo prøve:o)

  2. Det ser virkelig lækkert ud. Har du nogen idé om, hvordan det kan være at mit blev helt flydende? På trods af, at jeg piskede hviderne helt til at starte med og derefter tilsætte sukrinen langsomt, og piskede godt ind i mellem? :-/

  3. Hej!
    Tak for supergode opskrifter!
    Lige et par spørgsmål:
    Bliver kyssene sprøde?
    Vil du mene, at de kan bages i forvejen og opbevares i en dåse?
    Og mon man kan tilsætte rød farve og at de så får en lyserød farve?
    Mvh. Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *