40-45 stk.
3 store æggehvider (bruger M/L æg)
125 gram Sukrin gold
Pisk æggehviderne og når de begynder at lave toppe, tilsætter du en skefuld sukrin gold af gangen imens der piskes godt.
Sprøjt dem ud på bagepapir med sprøjtepose. “Tør” dem ved 110 grader i 60 – 75 minutter eller til de er helt tørre.
Servér eventuelt til friske jordbær og flødeskum, samt revet chokolade, eller som tilbehør til is.
Velbekomme!
Hej Joy
Bliver de klistrede indeni eller lige så tørre og hårde som de klassiske kys i butikkerne?
Mvh. Eva
Hej Eva
De bliver tørre og sprøde.
Kan man bruge alm. Sukrin?
Hej Berit
Jeg har ikke prøvet med almindelig sukrin. Den almindelige sukrin har lidt svære ved at smelte end gold. Men du må jo prøve:o)
Det ser virkelig lækkert ud. Har du nogen idé om, hvordan det kan være at mit blev helt flydende? På trods af, at jeg piskede hviderne helt til at starte med og derefter tilsætte sukrinen langsomt, og piskede godt ind i mellem? :-/
Hej charlotte. Det ved jeg faktisk ikke. Var hviderne stive?
Hej!
Tak for supergode opskrifter!
Lige et par spørgsmål:
Bliver kyssene sprøde?
Vil du mene, at de kan bages i forvejen og opbevares i en dåse?
Og mon man kan tilsætte rød farve og at de så får en lyserød farve?
Mvh. Pernille
Hej Pernille
Tusind tak. Ja de bliver sprøde og jeg går ud fra du kan farve dem uden problemer.
God fornøjelse:O) Joy