10405310_10152513329541021_6422661240814276329_n

Til 6 personer

 

12 stykker kylling med rygben

3 fed hvidløg

1-2 løg skåret i kvarte

7 laurbær

½ pakke frisk estragon

Paprika

Salt

Peber

Chili

 2 tsk Herbamare buillon

50 gram smør

 

Læg kyllingestykkerne i et fad (mine lå meget tæt) og tilsæt vand så det er ca 1 cm i bunden.

 

Skær løg og hvidløg og kom over sammen med alle krydderierne, estragon og smørklatter.

 

10945709_10152517877186021_904099987831548949_n

 

Sæt i ovnen på 175 grader varmluft i 1 time.

 

Kan serveres med salat eller et fad flødegrøntsager eventuelt min Gratineret  Disse eller grøntsagsfad.

 

 

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *