Kokospandekager

Til ca. 12 stk

2 spsk kokosfibre

2 spsk mandelmel (hjemmelavet)

3 spsk kokosmel

1 spsk sukrin gold

3 store æg

2 spsk græsk yoghurt

½ dl piskefløde

 

Pisk æg, fløde og græsk yoghurt til en ensartet masse. Tilsæt resten af ingredienserne.

 

Steg i små klatter i rigelig kokosolie.

 

Server eventuelt med græsk yoghurt blandet med lemon curd og fløde.

 

Velbekomme

Loading

2 Comments on Kokospandekager

  1. Hej Joy
    Sikke en flot hjemmeside du har fået lavet, der er masser af inspiration at hente.
    Jeg har et enkelt spørgsmål, vil jeg kunne erstatte den græske yoghurt med creme fraiche 38%?
    Hilsen Anne-Dorthe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.