1 -2 løg
1-2 fed hvidløg
1 dåse koncentreret tomatpuré (140 gram)
1 dåse flåede tomater
Hvidvinseddike efter smag (lidt af gangen)
1 tsk sukrin
Chili
Røget paprika
Salt & peber
Svits hurtig løg uden de bliver brune.
Tilsæt tomat, puré eddike og sukrin og krydderier.
Lad saucen småsimre i 20-30 minutter.
Blend det hele og hæld det i gryden igen og smag den til endnu en gang, tilsæt eventuelt mere eddike og sukrin. Lad den få et opkog.
Hæld på rene glas, og stil i køleskab.
Hvor længe kan det holde i køleskabet, både før og efter åbning af glasset?
max et par uger. Undskyld for det sene svar.
Joy
Har du også en god opskrift på remoladen ? Synes JF’s er ikke-børnevenlig 🙂
Hej Line
Jeg har faktisk en på min Facebook-side. Den er bare endnu ikke kommet længere.
Hvis du er på Facebook kan du ansøge min opskriftside. Søg blot på joys opskrifter. Jeg skal nok lægge den op her også i nær fremtid.
Joy