bær

 

Jeg har meget på hjertet, jeg godt vil dele med en hel masse mennesker. Det betyder også at jeg i mit tildligere ikke LCHF-liv også kreerede alle mulige forskellige opskrifter.

Jeg har besluttet at denne side skal være ikke-LCHF relateret så der vil dukke flere opskrifter op, som på ingen måde er i tråd med LCHF livet, men for mig kan det sagtens mixes på min hjemmeside, da jeg tror flere vil falde over LCHF delen og syntes den måske er en smule tiltrækkende, og hvis jeg kan hjælpe folk i den rette retning og måske få dem til at minimere kulhydratindtaget, så har jeg gjort en god gerning – syntes jeg selv:o)

Efter 15 måneder på striks LCHF må jeg også erkende at jeg er på vej i den mere liberale retning. Min krop vil gerne have flere kulhydrater end den har fået tidligere og jeg lytter selvfølgelig og bøjer mig. Det betyder ikke jeg skejer ud og fråder den i et kulhydratorgie – slet ikke!

Jeg vil blot forbeholde mig retten til at spise en lille kartoffel til frokost, et par skeer  ris eller noget helt tredje, hvis min krop beder om det.

Så venner af min side, her kommer flere almindelige opskrifter, som man, hvis man har en liberal tilgang til LCHF kan kaste sig ud i og afprøve eller blot finde inspiration i.

Velkommen!