Til 12 stk
5 store æg
2 skefulde sukrin gold
50 gram smeltet smør
1 dl. Piskefløde
1 dl. Kokosfibre
1 dl. Mandelmel (hjemmelavet)
1,5 skefuld fiberhusk
2 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
Fyld
200 gram frosne hindbær
1 spsk sukrin gold
0.5 dl. Piskefløde
Pisk æg og sukrin til en luftig masse.
Bland alle tørstoffer sammen og smør muffinformene.
Hæld de frosne hindbær op i en skål og tilsæt sukrin og piskefløden samtidig med der rystes, så fløden bliver fordelt på de frosne bær.
Når æg og sukker er luftigt tilsættes smør og piskefløde og alle tørstofferne og vend det hele sammen. Tilsæt til sidst hindbær og fordel massen i 12 forme. Bages 30-35 minutter på 175 grader.
Serveres med vanilleskum.
Velbekomme!