Is 2

2 æggeblommer

2 spsk Sukrin gold

4 dl fløde

½ vanille

8 mosede hindbær

1 tsk lakridsgranulat

 

Lav æggesnaps af æg og sukrin.

 

Pisk fløden semistiv og fold æggesnapsen i.

 

Hæld massen på ismaskine og kør isen i ca. 40 minutter. Tilføj mosede hindbær og lakrids og kom i bægre eller anden beholder.

 

Uden ismaskine tilføjer du hindbær og lakrids og kommer på frys. Rør i isen med jævne mellemrum, så du sikrer der ikke kommer iskrystaller i.

 

Velbekomme

4 comments on “Hindbær lakrids”

  1. Tak for en inspirerende side. ;o)
    Tænkte om du mon kunne skrive energifordeling på dine opskrifter?
    Jeg er selv interesseret i at vide hvor mange kulhydrater der er fx pr 100 g eller i den portion du har lagt op. Så kan jeg jo selv regne det ud, hvis det er til flere pers.
    Mvh Charlotte

    • Hej Charlotte
      Energifordelingen interessere mig ikke, så hvis du skal bruge den, så må bare udregne den selv. Det er jo det der er så befriende ved LCHF. Når jeg som nu spiser helt striks, så er det ikke et problem, for så skal jeg slet ikke have sådanne nogle kager osv. Når jeg spiser ordinær LCHF så kan det være der bliver spist et enkelt stykke en sjælden gang i en weekend. Den dag jeg bliver liberal, så kan det være der bliver dessert to gange om ugen *S* Jeg beklager jeg ikke kan hjælpe dig her, men tælleriet er slut for mit vedkommende. Jeg håber du alligevel kan bruge mine opskrifter. Joy:o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *