Gry kagen

4 æg

50 gram sødning

30 gram kokosfibre

Bær efter ønske, friske eller frosne

 

Del æggene i blommer og hvider.

 

Pisk blommer og sødning luftigt.

 

Pisk hviderne stive.

 

Bland kokosfibrene æggesnaps og æggehviderne.

 

For en bageform med bagepapir og hæld massen i.

 

Tryk forsigtigt bær ned i dejen og drys toppen med sødning.

1555419_10152220892901021_4100700305813224593_n

Her er anvendt frosne hindbær og frysetørrede hindbær.

 

Bages i ca 20 minutter på 180 grader til den er svampet at trykke på.

 

Servér den med creme fraiche eller flødeskum.

 

Kagen kan laves i et hav af forskellige varianter.

 

10346285_10152220892856021_7832511950948991825_n 1546173_10152220892826021_7781611720269379941_n

10668615_10152695675064776_1949461706_n

 

 

Velbekomme fra Gry Vej Guldmann Pedersen

2 comments on “Gry-Kagen”

  1. Tak for tippet! Har prøvet dn i dag og den er egentlig god, men smager lidt for meget af æg. Kan man gøre noget ved det? Fx erstatte nogle af æggeblommerne med noget andet?

    • Kirsten du kan eventuelt komme bær i dejen i stedet for blot at trykke dem derned. Jeg har også prøvet en variant med frysetørret bær i dejen. Du kan også lave den som en chokoladekage. Det kan måske afhjælpe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *