4 æg
50 gram sødning
30 gram kokosfibre
Bær efter ønske, friske eller frosne
Del æggene i blommer og hvider.
Pisk blommer og sødning luftigt.
Pisk hviderne stive.
Bland kokosfibrene æggesnaps og æggehviderne.
For en bageform med bagepapir og hæld massen i.
Tryk forsigtigt bær ned i dejen og drys toppen med sødning.
Her er anvendt frosne hindbær og frysetørrede hindbær.
Bages i ca 20 minutter på 180 grader til den er svampet at trykke på.
Servér den med creme fraiche eller flødeskum.
Kagen kan laves i et hav af forskellige varianter.
Velbekomme fra Gry Vej Guldmann Pedersen
Tak for tippet! Har prøvet dn i dag og den er egentlig god, men smager lidt for meget af æg. Kan man gøre noget ved det? Fx erstatte nogle af æggeblommerne med noget andet?
Kirsten du kan eventuelt komme bær i dejen i stedet for blot at trykke dem derned. Jeg har også prøvet en variant med frysetørret bær i dejen. Du kan også lave den som en chokoladekage. Det kan måske afhjælpe.