Til 6 personer
1000 g kina disse i tynde skiver (brugte mandolinjernet) ca. 2 mellem disser.
5 fed hvidløg
2 løg i tynde skiver
1 bundt forårsløg
275 gram cheddar eller anden herlig ost
6,5 dl piskefløde
Salt & Peber
Chili
En stump parmesan (havde en lille rest)
Bland fløde og hvidløg og kom krydderierne i og riv parmesanen i også.
Riv cheddar og mix med løg og forårsløg i en anden skål.
Tag en ildfast fad og start med at lægge et lag disse. Fordel en smule af løg/ost ovenpå disserne og fortsæt med at lægge i lag, gem dog lidt ost til toppen.
Når lagene er færdige hælder du fløden med krydderier og ost over og resten af osten. Sættes i ovnen 1 time på 200 grader. Efterfølgende sætter du graderne op på 220 og giver dem 10-15 minutter mere. Læg eventuelt folie over, så den ikke brænder på.
Servér til pølser eller en god bøf.
Velbekomme!
Hej Joy
Hvad er en kina disse?
Knus Diana
Diana det er en stor hvid rod.