bagt kina disse

 

 

Til 6 personer

1000 g kina disse i tynde skiver (brugte mandolinjernet) ca. 2 mellem disser.

5 fed hvidløg

2 løg i tynde skiver

1 bundt forårsløg

275 gram cheddar eller anden herlig ost

6,5 dl piskefløde

Salt & Peber

Chili

En stump parmesan (havde en lille rest)

 

Bland fløde og hvidløg og kom krydderierne i og riv parmesanen i også.

 

Riv cheddar og mix med løg og forårsløg i en anden skål.

 

Tag en ildfast fad og start med at lægge et lag disse. Fordel en smule af løg/ost ovenpå disserne og fortsæt med at lægge i lag, gem dog lidt ost til toppen.

 

Når lagene er færdige hælder du fløden med krydderier og ost over og resten af osten. Sættes i ovnen 1 time på 200 grader. Efterfølgende sætter du graderne op på 220 og giver dem 10-15 minutter mere. Læg eventuelt folie over, så den ikke brænder på.

 

Servér til pølser eller en god bøf.

 

Velbekomme!

2 comments on “Gratineret “Disse””

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *