240 gram revet hokkaido græskar (gerne med skal)
1 dl affedtet mandelmel
2 spsk kokosfiber med top
1 dl pofiber
2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1 pose Oetker brunkagekrydderi eller egen blanding af julekrydderier
70 gram Sukrin Gold
2 spsk hjemmelavet mandelmel
½ tsk salt
½ dl fløde
2 tsk bagepulver
50 gram blødt smør
Skal og saft af en økocitron
6 M/L æg
Mix alle de tørre ingredienser.
Mix alle de våde ingredienser.
Bland vådt og tørt med en håndpisker til dejen samler sig fint.
Kom massen i en lille smurt franskbrødsform (1½ liter, jeg lægger altid lidt bagepapir i bunden) og klap den glat på toppen.
Bag i 60-70 minutter på 180 grader.
Når brøddet er taget ud af ovnen fordeler du 2 spsk kokosolie på toppen, lader det smelte og drysser med Sukrin Gold.
Spis brøddet med koldt smør eller uden. Det smager forrygende!
Velbekomme!