400 gram hakket oksekød
2 mellem løg
2-3 fed hvidløg
2 tsk koncentreret tomatpure
2 dl vand, mere hvis du vil have mere sauce
½ dl piskefløde
1 tsk bouillon
Sauce kulør
Godt med peber og måske lidt salt
Snit løg og hvidløg og steg det i en gryde. Tilsæt oksekød og lad det blive gennemstegt.
Tilsæt vand, pure bouillon og salt og peber. Kog den godt igennem og tilsæt kulør fløde og smag den til.
Kan serveres med blomkålsmos opskriften er følgende:
1 blomkål skåret i buketter
1 mellem løg skåret i kvarte
1 tsk bouillon
50 gram smør
Kog blomkål og løg møre i en gryde vand tilsat bouillon.
Hæld vandet fra og lad den stå og trække i 2-3 minutter, tilsæt smør og blend mosen glat. Smag til med salt og peber.
Velbekomme!