Frikadeller med stuvet spinat , feta og salat

Til 4 personer

500 gram hakket kalv/flæsk

1 mellemstort løg i små tern

2 tsk salt og rigelig peber

1-2 æg

Revet muskat eventuelt

 

frikadeller

 

Rør farsen sej med salt, og tilsæt de øvrige ingredienser. tilsæt eventuelt en sjat fløde hvos farsen er for fast.

Sauce

400 gram frosset hakket spinat

Salt

Peber

En smule sukrin

Piskefløde

Eventuelt en tsk Philadelphia til jævning.

 

Rør farsen godt og lad den hvile.

 

Kom spinaten op i en gryde med en smule fløde i bunden. Lad den stille og roligt tø op. Tilsæt mere piskefløde og lad den koge ind.

 

Smag til med salt & peber samt sukrin og eventuelt lidt muskat. Jævn den til  sidst med Philadelphia om nødvendigt.

 

Steg frikadellerne og server eventuelt med en salat og fetatern.

 

Velbekomme

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *