1897948_10152603826281021_8812219775681565835_n

Til 6 citronfromageglade mennesker og måske en lille rest!

 

8 blade husblads

5 pasteuriserede æggehvider (1 pakke med 4 bægre)

6 pasteuriserede æggeblommer (3 bægre af en pakke)

(Du kan også bruge 6 almindelige hele æg)

150 gram Sukrin Gold

3 pæne økologiske citroner saft og skal (mellemstore)

½ ltr piskefløde

Fløde til pynt

Eventuelt hindbær

 

Læg husblads i blød i koldt vand.

 

Pisk æg og sukrin luftig.

 

Pisk æggehviderne stive.

 

Riv citronerne, halvér og pres saften ud. Føtex har nogle fantastiske økocitroner.

Jeg presser citronerne på en gammeldaws metalcitruspresser og sorterer så stenene fra efterfølgende, for jeg VIL have pulpen med i fromagen.

10599594_10152302450316021_4531607100469637215_n      10590483_10152302460871021_8808678292319394454_n

Pisk fløden semistiv.

 

Kom husblas med vandet der hænger ved i en gryde og smelt det sammen med citronsaften og køl den lidt af, fold den derefter i æggemassen sammen med den revede citronskal.

Tilsæt halvdelen af flødeskummen og fold den grundigt i og til sidst resten af fløden til en ensartet masse. Fold til sidst de piskede æggehvider i.

Hæld i en skål, dæk med film og sæt på køl i mindst 4 timer.

 

Servér med flødeskum og hindbær.

 

Velbekomme!

 

 

 

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.