150 gram smør
100 gram Sukrin Gold
150 gram æggeblommer
150 gram æggehvider
100 gram chokomint chokolade 70%
50 gram 70% mørk chokolade
½ tsk Vanillepulver
1 dl hakkede nødder efter eget valg
Smelt smør og sukrin. Tilsæt chokoladen og lad den stå og køle.
Pisk æggehviderne stive.
Tænd ovnen på 180 grader.
Rør æggeblommerne ud i den afkølede smør/choko/sukrin masse og tilsæt de finthakkede nødder.
Det kræver lidt tålmodighed, da chokomassen bliver lidt stiv når man tilsætter æggeblommerne, så det skal gå lidt tjept! men kun en æggeblomme af gangen.
Fold æggehviderne i uden at al luften forsvinder.
Kom bagepapir i en form (denne har jeg købt i Føtex til 20 kroner.
og sæt i ovnen i ca. 30 minutter på 180 grader.