1911713_10152504088916021_4684638861513596217_n

 

150 gram smør

100 gram Sukrin Gold

150 gram æggeblommer

150 gram æggehvider

100 gram chokomint chokolade 70%

50 gram 70% mørk chokolade

½ tsk Vanillepulver

1 dl hakkede nødder efter eget valg

 

Smelt smør og sukrin. Tilsæt chokoladen og lad den stå og køle.

Pisk æggehviderne stive.

Tænd ovnen på 180 grader.

Rør æggeblommerne ud i den afkølede smør/choko/sukrin masse og tilsæt  de finthakkede nødder.

Det kræver lidt tålmodighed, da chokomassen bliver lidt stiv når man tilsætter æggeblommerne, så det skal gå lidt tjept! men kun en æggeblomme af gangen.

Fold æggehviderne i uden at al luften forsvinder.

 

150726_10152367402736021_1357502264740271543_n

Kom bagepapir i en form (denne har jeg købt i Føtex til 20 kroner.

10421252_10152504088961021_3844697146674101107_n

og sæt i ovnen i ca. 30 minutter på 180 grader.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *