150 gram mandelsmør
50 gram hakket god chokolade
25 gram kokos
40 gram sukrin gold
1 tsk bagepulver
½ tsk vanille
1 æg
Mix alle ingredienser til en fast dej og tril den til en pølse.
Skær pølsen ud i passende størrelse og tril kugler. Flad kuglerne ud på bagepapir, brug eventuelt en frysepose, da dejen kan være klistret.
Bag på 180 grader i 8-10 minutter.
Lad cookies køle af på en bagerist.
Velbekomme!
Hvilken chokolade har du brugt, og kokos – er det kokosmel?
Hej Petra Jeg undskylder for det sene svar. Det er ikke altid jeg får en notifikatione, når der er skrevet til mig……
Det er helt almindelig revet kokos, som det der er på flødeboller eller på en drømmekage. Hilsner Joy
Normalt er jeg ikke meget til LCHF bageværk, men dine opskrifter er virkelig fantastiske! Har i dag forsøgt mig med disse og MUMS siger jeg bare! Så tusind tak, nu vil jeg helt sikkert servere LCHF kager for familien på min fødselsdag 🙏🏻😋
Hej Josefine
Tusind tak:o)
Hej hvad er mandelsmør? Kan jeg selv lave det? Tak
Hej Lone
Jeg har aldrig prøvet det, så du må gøre forsøget. jeg ved ikke hvor “fint” man kan hakke/mose nødderne så olien trækker ud.
Joy:o)