10620515_10152298044116021_1253139457140002851_n

150 gram mandelsmør

50 gram hakket god chokolade

25 gram kokos

40 gram sukrin gold

1 tsk bagepulver

½ tsk vanille

1 æg

 

Mix alle ingredienser til en fast dej og tril den til en pølse.

 

10712797_10152297771081021_7821178892368514998_n  1604810_10152298044206021_7363983121705326368_n

 

Skær pølsen ud i passende størrelse og tril kugler. Flad kuglerne ud på bagepapir, brug eventuelt en frysepose, da dejen kan være klistret.

 

Bag på 180 grader i 8-10 minutter.

 

Lad cookies køle af på en bagerist.

 

10469469_10152298043771021_1577742183712738049_n

 

Velbekomme!

 

8 Comments on Chocholate chip cookies

    • Hej Petra Jeg undskylder for det sene svar. Det er ikke altid jeg får en notifikatione, når der er skrevet til mig……

      Det er helt almindelig revet kokos, som det der er på flødeboller eller på en drømmekage. Hilsner Joy

  1. Normalt er jeg ikke meget til LCHF bageværk, men dine opskrifter er virkelig fantastiske! Har i dag forsøgt mig med disse og MUMS siger jeg bare! Så tusind tak, nu vil jeg helt sikkert servere LCHF kager for familien på min fødselsdag 🙏🏻😋

    • Hej Lone

      Jeg har aldrig prøvet det, så du må gøre forsøget. jeg ved ikke hvor “fint” man kan hakke/mose nødderne så olien trækker ud.

      Joy:o)

    • Hej Lone! Her er to forskellige opskrifter på hvordan du kan lave dit eget mandelsmør.

      1. Opskrift:
      Ingredienser
      200 g mandler
      Fremgangsmåde
      1. Rist mandlerne på en varm pande i et par minutter eller til de lige begynder at tage farve.
      2. Hæld mandlerne i en foodprocessor og blend dem. Først bliver mandlerne hakkede, så bliver de til mel, så begynder de at klumpe lidt og til sidst er mandlerne blevet forvandlet til mandelsmør. Bliv ved med at blende indtil konsistensen er helt flydende og cremet. Det tager cirka 10 minutter.
      3. Hæld mandelsmørret på skoldede glas og opbevar mandelsmørret i køleskabet.

      2. Opskrift:
      1. Tænd ovnen på 150 grader. Fordel mandlerne på en beklædt bageplade, og
      bag dem i ovnen i 10-15 minutter, indtil de er let ristede, men ikke brune
      indeni.
      2. Lad de ristede mandler køle en smule af, og kom dem derefter over i en
      foodprocessor sammen med en smule salt (kan undlades). Lad maskinen
      køre, indtil mandlerne først bliver til mel og dernæst begynder at blive
      flydende.
      Maskinen skal køre rimeligt længe, så skrab siderne fri for mandelsmulder fra
      tid til anden, og giv maskinen en lille pause, hvis den lyder, som om den
      kæmper for meget. Jo længere du lader foodprocessoren hakke mandlerne,
      jo mere flydende bliver mandelsmørret.
      3. Skrab mandelsmørret over i et skoldet syltetøjsglas, og opbevar det mørkt
      og køligt i køleskabet, indtil det er spist/brugt op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.