1620869_10152225329956021_676114440619131329_n

til ca. 4 personer

300 gram bacon (skær selv bacon)

3 mellem løg

3 wienerpølser (kan undlades)

1 stort blomkål

1 løg i kvarte

1 bouillon terning eller en tsk fuld Herbamare urtebouillon

50 gram smør

 

Skær bacon ud i tern og steg det sprødt på en pande. Skær løgene ud og steg dem på en anden pande eller i en gryde. (steg også pølseskiver, hvis det skal med i retten)

 

Lav buketter af blomkålen og kog dem møre med et løget skåret i kvarte og bouillon.

 

Når bacon og løg er færdigstegt, blander du dem og holder det varmt.

 

Når blomkålen er mør hældes vandet fra, og der kommes en god klat smør i og kålen stavblendes til den er jævn. Smag den til med salt og peber.

 

10636017_10152225329871021_1415329933219659005_n

 

Velbekomme!

Loading

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.