Til 12 muffins
5 æggeblommer
5 æggehvider
2-3 spsk sukrin gold med top (3 for en sødere bolle, jeg bruger kun 2)
50 gram smeltet smør
30 gram kokosfibre eller affedtet mandelmel
30 gram pofiber (1,5 dl)
1½ tsk bagepulver
1 dl piskefløde
60 gram hakket mørk god chokolade.
Pisk blommer og sukrin til luftig æggesnaps.
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt pofiber, kokosfibre, bagepulver, smeltet smør og fløde til æggesnapsen og rør det hele godt.
Tilsæt halvdelen af de piskede æggehvider til massen er godt blandet og vend til sidst resten af æggehviderne og hakket chokolade i.
Fordel massen i 12 muffinforme og bag dem i 15-20 minutter på 200 grader.
Servér dem lune med tandsmør.
Velbekomme!
Tak og i lige måde
Hej Joy
Jeg kan se at der skal bruges koksfibre i bamsebollerne. Er det affedtet kokosmel? Eller er det almindelig kokos?
Mvh. Nadja
Hej Nadja
Det er affedtet kokosfibre.
Joy
Takker for svar. 😉 Tror du jeg ville kunne erstatte det med affedtet mandelmel? Og har du i givet fald et bud på mængden?
Mvh. Nadja
Brug samme mængde.
Okay. Takker for hurtigt svar. Glæder mig til at få afprøvet dem. 🙂 Fortsat god aften.
Tak og i lige måde