10533492_10152222609366021_8114458976437920953_n

Til 6 muffins

5 æggeblommer

5 æggehvider

2 spsk sukrin gold

20 gram smeltet smør

2 spsk fibrex eller mere pofiber prøv med ½ dl og tilsæt mere om nødvendigt

30 gram kokosfibre

20 gram pofiber (1 dl)

1 tsk bagepulver

½ dl piskefløde

30-50 gram hakket mørk god chokolade

 

Pisk blommer og sukrin til luftig æggesnaps.

 

Kom Fibrex  i en lille skål og kom 2 spsk vand på.

 

Pisk æggehviderne stive.

 

Tilsæt Fibrex (opblødt), pofiber, kokosfibre, bagepulver, smeltet smør og fløde til æggesnapsen og rør det hele godt.

 

Tilsæt halvdelen af de piskede æggehvider til massen er godt blandet og vend til sidst resten af æggehviderne og hakket chokolade i.

10646713_10152222609396021_2053729519404331411_n

 

Kom massen i papirmuffinforme og eventuelt ned i en metalmuffin form. Det gør jeg altid for et ens udtryk.

 

Bag på 200 grader i 15 minutter og sæt derefter temperaturen ned til 180 i yderligere 10-15 minutter.

10404069_10152222608831021_8254527244261898932_n

Server dem med koldt smør.

 

10644902_10152222608771021_2413026906194451640_n

10405237_10152236966391021_2725094700341798584_n

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *