Til 6 muffins
5 æggeblommer
5 æggehvider
2 spsk sukrin gold
20 gram smeltet smør
2 spsk fibrex eller mere pofiber prøv med ½ dl og tilsæt mere om nødvendigt
30 gram kokosfibre
20 gram pofiber (1 dl)
1 tsk bagepulver
½ dl piskefløde
30-50 gram hakket mørk god chokolade
Pisk blommer og sukrin til luftig æggesnaps.
Kom Fibrex i en lille skål og kom 2 spsk vand på.
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt Fibrex (opblødt), pofiber, kokosfibre, bagepulver, smeltet smør og fløde til æggesnapsen og rør det hele godt.
Tilsæt halvdelen af de piskede æggehvider til massen er godt blandet og vend til sidst resten af æggehviderne og hakket chokolade i.
Kom massen i papirmuffinforme og eventuelt ned i en metalmuffin form. Det gør jeg altid for et ens udtryk.
Bag på 200 grader i 15 minutter og sæt derefter temperaturen ned til 180 i yderligere 10-15 minutter.
Server dem med koldt smør.
Velbekomme!