7 æg
1 dl piskefløde
500 gram kødsauce eller kødrest af en art
1 løg skåret i tynde skiver
1 fed hvidløg
150 gram revet ost
salt & peber
Chili
Tørrede krydderier (jeg brugte persille)
Pisk æg og fløde med salt og peber og hvidløg. Tænd ovnen på 180 grader.
Brug en stegepande der kan tåle at komme i ovn (uden plastik håndtag)
Hæld æggemassen op på panden ved svag varme og skub lidt rundt på æggemassen.
Når æggekagen har stået et par minutter, tilsætter du halvdelen af de tyndtskårede løg. Skub lidt rundt på løgene så æggemassen begynder at stivne.
Tilsæt kødsaucen i klatter og bred dem ud over hele æggekagen, smuldr osten og drys chili og krydderier efter smag og resten af de fintskårede løg. Sæt æggekagen i ovnen i 15 minutter på 180 grader.
Spis eventuelt en salat til.
Min bestod af rucola og en olie/balsamico dressing.
Velbekomme!
…..Hej Joy ….en super go’ ide med en “Rytte køleskabet for rester” opskrift…
især for os der kun har en på kost
Jeg prøver