1486592_10151912827441021_444982622_n

500 gram hakket svinekød

400 gram hakket oksekød

2 pakker bacon i skiver

150 gram løg

3 æg

100 gram Philadelphia

100 gram soltørrede tomater i olie

2 tsk paprika

2 fed hvidløg

10 gram blandede urter (brugte timian og rosmarin)

2 tsk Sriracha chili

2 tsk salt og rigeligt peber

 

Alle ingredienserne undtagen kødet smider du op i din køkkenmaskine og blender til pure.

 

Kom kødet undtagen bacon op i en røremaskine og tilsæt pureén. Lad dejen hvile i 10 minutter.

 

Tænd ovnen på 225 grader.

 

Klargør dit eventuelle baconflet eller put det på som du plejer og sæt den i ovnen først 40 minutter på 225 grader og dernæst ca. 20 minutter til den er færdig på 180 grader.

 

Italiensk farsbrød klargøring

 

Tilsæt 3 dl vand i bunden. Er den blevet meget mørk så sæt den på nederste rille eller dæk den med folie.

 

Serveringsforslag til kødet kunne være en tyk tomatsauce lavet af:

2 dåse flåede tomater

1 dåse koncentreret tomatpuré (140 gram)

2 fed hvidløg

Chili

Salt og peber

Paprika

Piskefløde

 

Kom alle ingredienserne i en blender eller brug stavblender eller hakker og kør den til den er ensartet.

 

Hæld den derefter i en gryde og lad den småsimre i 15-20 minutter.

Smag den til med ekstra krydderier og tilsæt piskefløde, så den bliver lækker.

 

Du kan også lave en lækker flødesauce af det overskydende væske fra kødet, hvor du gør den tykkere med philadelphia og eventuelt fløde.

Server eventuelt squashgetti til eller en god salat.

Italiensk farsbrød med bacon lir

 

Velbekomme

2 comments on “Italiensk farsbrød med baconlir”

    • Hej Marina
      Jeg har spist det til rucolasalat og pesto, men med en blomkålsmos og sauce af , hvad der kommer ud af farsbrødet er og så vildt lækkert.

      Joy

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *