500 g Kyllingefars
1 mellemstort revet løg
2 æg
2 fed hvidløg
½ tsk spidskommen
salt og peber
½ tsk paprika
½ tsk Fennikel frø (bør ristes på panden og derefter en tur i en morter)
chili
Sauce
2 dåse flåede tomater
1 dåse koncentreret tomatpuré (140 gram)
2 fed hvidløg
chili
salt og peber
paprika
Piskefløde
Tilbehør
2 store squash til squashgetti
Bland alle ingredienserne til farsen og sæt en gryde vand over med bouillon og giv det et opkog.
Form kødbollerne og lad en testbolle forsigtigt plumpe ned i vandet. Sørg for vandet ikke koger, men det skal være på kanten hele tiden.
Når bollen er færdig smager du på den og tilsætter farsen mere krydderi, hvis det er nødvendigt.
Derefter kommer du resten af bollerne i vandet.
Det kan være du skal skifte skeen ud et par gange, da restfarsen på skeen bliver kogt og så hænger det lidt i.
Når de er færdige (når de har svømmet rundt i overfladen i minimum 5 minutter efter den sidste bolle er kommet i, tager du gryden af varmen og lader den stå.
Kom alle sauceingredienserne i en blender eller brug stavblender eller hakker og kør den til den er ensartet.
Hæld den derefter i en gryde og lad den småsimre i 15-20 minutter. Smag den til med ekstra krydderierog tilsæt piskefløde, så den bliver lækker.
Skræl squash’ene giv dem en hurtig dypper i kogende vand eller spis dem rå.
Velbekomme
Elsker din hjemmeside, og benytter mig flittigt af dine opskrifter og gode råd 🙂 … Tak fordi du gør livet lettere for mig 🙂
Kære Joy
Tusinde tak for dine fantastiske opskrifter. De inspirerer ikke kun mig men så mange andre. Fortsæt det gode stykke arbejde du gør.
Mvh
Karina Andersen