Til ca. 10 personer
Bund
175 gram hj. lavet mandelmel
2 æggeblommer
50 gram blødt smør
1 knips salt
1/4 tsk vanillepulver
2 spsk sukrin
Bland alle ingredienserne til en fin dej og rul den ud til en firkant imellen 2 stykker bagepapir.
Marker med en kniv ned langs midten, da der skal blive 2.
Bages i ca 5 minutter på 175 grader.
Marcipanmasse
200 gram mandler
2 spsk sukrin Gold
2 tsk mandelessens
2 æggehvider
Blend mandler og sukrin til mel. Tilsæt mandelessens og 1-2 æggehvider, så den har konsistens så den kan sprøjtes ud af en sprøjtepose.
Kom marcipanmassen i sprøjtepose og sprøjt langs kanterne. Sæt dem i ovnen til marcipanen bliver brun på toppen ca 10 – 12 minutter. Pas på den ikke bliver branket. Jeg måtte lægge folie i midten for ikke at bunden skulle blive alt for mørk.
Pynt
100 gram chokolade
1/2 ltr piskefløde
2 spsk sukrin gold
125 gram mascarpone
1 tsk vanillepulver
400 g bær
Når bundende de er kølet ned smelter du en plade chokolade og pensler hele bunden imellem marcipanen.
Pisk mascarpone med Sukrin gold og vanille. Pisk fløden og vend mascarponenassen i.
Kom flødecremen på bundene og pynt med bær på toppen.
3.gang er lykkens gang og med lidt hjælp fra min datter lykkedes det endelig. 1. gang uspiselig, 2. gang så som så, men blev spist og 3. gang super lækker
Hmmmm bør jeg lave om i opskriften? Eller er det ikke forståligt?
Må prøve den igen, første gang blev den bare tør og kedelig. Den skal bare lykkedes, ser så lækker ud.
Har fødselsdag på lørdag, så vil prøve at bage og servere den der.
Kryds fingre for at det lykkedes denne gang 😉
Er der noget galt med min opskrift Helle?
Glæder mig utroligt til at prøve denne i morgen så jeg ved om det er den jeg skal servere på min fødselsdag næste lørdag.
Den ser så lækker ud 😉